Kujdes!

29.02.2012 (komentet: 0)

Nëse ju merrni një e-mail i quajtur “kartolina/postal-card” edhe pse mund të jetë dërguar tek ju nga një mik i juaji, mos e hapni atë! Fikni kompjuterin tuaj menjëherë.

Kujdes!

Nëse ju merrni një e-mail i quajtur “kartolina/postal-card” edhe pse mund të jetë dërguar tek ju nga një mik i juaji, mos e hapni atë! Fikni kompjuterin tuaj menjëherë. Ky është virusi më i keq i zbuluar ndonjëherë, për të është referuar dhe CNN. Ai është përshkruar nga Microsoft si virusi më shkatërrues. Ky virus është zbuluar dje nga McAfee dhe ende nuk ka një antivirus për këtë lloj virusi. Ky virus, thjesht shkatërron sektorin Zero te hard disk, ku depozitohen informacionet më kryesore të kompjuterit tuaj.

Jeni të lutur ta shpërndani këtë lajmë me qëllim që të mbroni miqtë tuaj.

Kthehu mbrapa

Shto koment