BlackBerry rilind “BBM messenger” edhe për Android 2.3 Gingerbread

24.02.2014 (komentet: 0)

Muajin e kaluar BlackBerry njoftoi që po punon me versionin Gingerbread në mënyrë që sa më shumë përdorues të kenë mundësi të prekin aplikacionin e mesazheve.

Muajin e kaluar BlackBerry njoftoi që po punon me versionin Gingerbread në mënyrë që sa më shumë përdorues të kenë mundësi të prekin aplikacionin e mesazheve. Kjo është edhe përgjigje e kërkesës së shumë përdoruesve që ende përdorin këtë version të vjetër Android, të cilët janë rreth 21.2% e tregut të zotëruar nga BlackBerry. Kjo do të thotë që përdoruesit e celularëve me këtë version të vjetër të sistemit Android do të mund të përdorin dhe opsionet e “BBM Voice” dhe “Channels” që janë të dispoueshme për publikun prej një jave. /kokaj.net/

Përgaditi : Ilir Behluli

Kthehu mbrapa

Shto koment