Veseli nënshkruan për United

01.02.2012 (komentet: 0)

Lojtari me preardhje shqiptare, Frederic Veselit iu është bashkuar gjigantit anglez, Manchester United, nga rivali Manchester City.

Lojtari me preardhje shqiptare, Frederic Veselit iu është bashkuar gjigantit anglez, Manchester United, nga rivali Manchester City.

Veseli, që mban pasaportë zvicerane, është shprehur shumë i lumtur që iu bashkua 'djajve të kuq'.

“Mezi pres të filloj, të angazhohem shumë dhe të bëj gjithçka për t’i ndihmuar skuadrës. Po planifikoj t’u tregoj të gjithëve se çfarë mund të bëj në fushë”, ka thënë Veseli.

Kthehu mbrapa

Shto koment