Si n'Bahqe,atraksioni i riri i kryeqytetit

16.05.2014 (komentet: 0)

Në zemër të Kryeqytetit, aty ku dikur ndihëshin zërat euforik të tifozëve, tashme ndihët adrenalina e festave dhe energjia pozitive që sjell atmosfera e cocktail barit të ri të kryeqytetit.

  Njëri ndër vendet më të frekuentuara të Prishtines i cili filloi punën në vitin e kaluar, përveq hapësires se brendshme me një pamje dhe dizejn unik është duke pregaditur poashtu terrasen me haëpsiren dhe gjelbrimin më të mirë në Prishtinë, kjo edhe siç e simbolizon vendin me emrin që e ka, Si n'Bahçe.

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment