Tomislav Nikoliq : "Të gjithë shqiptarët do t'i në Shqipëri" (Video)

17.10.2013 (komentet: 0)

Kohët e fundit u shfaq shfaqjet incizimi i Tomislav Nikoliqit, një ish-bashkëpunëtor i parë i Vojisllav Sheshelit dhe tani kryetar i Serbisë, me të cilin inqizim ua bënë me dije shikuesëve se të gjithë shqiptarët do t'i dëboj për Shqipëri.


Kohët e fundit u shfaq shfaqjet incizimi i  Tomislav Nikoliqit, një ish-bashkëpunëtor i parë i Vojisllav Sheshelit dhe tani kryetar i Serbisë, me të cilin inqizim  ua bënë me dije shikuesëve  se  të gjithë shqiptarët do t'i dëboj për Shqipëri.

Kthehu mbrapa

Shto koment