Në shenjë hakmarrje, ISIS ia pret kokën gazetarit amerikan

20.08.2014 (komentet: 0)

 

ISIS publikoi fotografi të rënda dhe video për të dëshmuar aktin e tyre barbar. Foley u zhduk që nga 22 nëntori i vitit 2012 derisa po raportonte nga Siria.

 

Kthehu mbrapa

Shto koment