Incident në Parlamentin serb: Tentim i fshehjes së të vërtetës(video)

26.10.2014 (komentet: 0)


Gjatë fjalimit  të tij dje në Parlament, deputeti nga Sanxhaku Enis Imamoviq në disa raste u ndërpre nga kryetari i Kuvendit dhe nga  kolegët e tij të egërsua, derisa ai foli në lidhje me krimet kundër boshnjakëve dhe të gjithë qytetarët e Sanxhakut, të cilët janë fushatë e përhershme që dy dekadat  e gjysmë .

Kolegët e tij deputet nuk janë përmbajtë  kur Enis Imamoviq foli për sjelljet shoveniste të serbëve në Beograd dhe së fundmi sulmet shoveniste e naciste në Vojvodinë ndaj shqiptarëve dhe paralajmërimet e marshimit  çetnik në Sanxhak, duke i quajtur "qenë të luftës".
Kryesuesi disa herë ia fiku mikrofonin ndërsa më në fund ia mori fjalën, por e vërteta megjithate nuk mund të shuhet. ( shih videon, sidomos nga minuta e 2.40.)

Kthehu mbrapa

Shto koment