Bogdanoviq: t'i ndërprejmë pagesat shtesë në Kosovë

20.07.2012 (komentet: 0)

Ministri për Kosovë në qeverinë e Serbisë Goran Bogdanoviç tha se përshkak të manipulimeve do ta shfuqizonte edhe 50 për qindëshin e mbetur e të punësuarve që marrin ndihmë nga institucionet shtetërore të Serbesë.

 

 

 Bogdanoviq në Çagllavicë për radion "Kim"  tha se   konsideron se nuk  ka përgjegjësi se gjatë mandatit të tij janë  reduktuara  50 për qindëshin  e  pagave të punonjësve në institucionet shtetërore të Kosovës.

Njerëzit në Serbi  nuk kanë bukë për të ngrënë, dhe dikush hargjon pa kurfar kontrolle në Kosovë, tha Bogdanoviq.

"Të gjithë qytetarët në Kosovë do të rekomandoja që, sikurse të pyetëm unë, do tua  hoqi  50 për qindëshin e mbetur, sepse ka shumë  manipulime ,  por edhe njerëz që nuk e meritojnë," tha Ministri për Kosovë në qeverinë e Serbisë.

Bogdanoviq tha se i kupton kritikat, sipas të cilave  Ministria për Kosovë  duhet të jetë prezente në Kosovë , duke mohuar konstatimet  që Ministria kishte shërbyer për të punësuar anëtarët e  partisë.

"Kemi hapur  zyra në Mitrovicë dhe Graçanicë dhe ato ishin shumë aktive. Për fat të keq, për shkak të situatës së njohur dhe të arrogancës, por edhe për shkak të politikës të ashtuquajturës  Qeveri e Kosovës, e cila dëshiron në çdo mënyrë  të parandaloj  praninë tonë, neve na është pamundësuar  të qëndrojnë në Kosovë, "tha Bogdanoviq.

/Kokajpress/

Kthehu mbrapa

Shto koment