Biserko: Ky është momenti i së vërtetës për Serbinë

29.11.2012 (komentet: 0)

Ky është rasti identik sikurse lënda e Ante Gotovinës dhe Naser Oriqit

 

 

 

Biserko: Ovo je trenutak istine za Srbiju

SARAJEVË – Presidentja e  Komitetit të Helsinkit për të Drejtat e Njeriut në Serbi, Sonja Biserko tha  për agjensinë e lajmeve  Anatollia (AA) se është pritur vendimi për pafajësinë në rastin e ish-kryeministrit dhe ish-komandant i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Ramush Haradinaj dhe të tjerët.

 

"Ky është rasti i njëjtë si në rastin e Ante Gotovinës dhe Naser Oriqit. Kjo çështje është politizuar. Kjo është, do të thoja unë , momenti i së vërtetës për Serbinë pas disfatës, për fat të keq, këtu në Serbi do të pranohet me pakënaqësi të madhe," tha Biserko për  AA.

Kthehu mbrapa

Shto koment