Autokolona e Bollëkut u nis nga Stambolli për në Ballkan

06.07.2013 (komentet: 0)

“Autokolona e Bollëkut” u përcoll nga Stambolli për në Ballkan me lutje.

artikuj

  

Autokolona, e cila gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit do të jap shërbime për bashkëkombësit në vendet e Ballkanit, përbëhet prej 4 maunave, 2 autobusëve dhe 4 minibusë.

Kjo autokolonë do të kaloj 5 mijë kilometra rrugë dhe do të shtroj iftar për 100 mijë persona.

Prej vitit 2005 e këtej autokolona në fjalë vizitoi afërsisht 110 qytete të ndryshme në Kroaci, Bosnje-Hercegovinë, Bullgari, Maqedoni, Kosovë, Serbi, Mal të Zi, Greqi dhe Shqipëri dhe shtroi iftar për 700 mijë persona./trt/

Kthehu mbrapa

Shto koment