Sot shorti për parti

19.09.2013 (komentet: 0)

Sot do të bëhet tërheqja e shortit për renditjen e 103 subjekteve politike për zgjedhjet lokale që do të mbahen me 3 nëntor.

artikuj
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se sotdo të bëhet tërheqja e shortit për renditjen e 103 subjekteve politike për zgjedhjet lokale që do të mbahen me 3 nëntor. KQZ ka përfunduar certifikimin e subjekteve politike, dhe ka bërë me dije se janë certifikuar 7 mijë e 932 kandidat.Lista e sponsorizuar nga Beogradi që në fillim mbante emërtimin “Srbija” tash do të njihet me emërtimin “Iniciativa Qytetare Serbe”, ndërkaq lista e Oliver Ivanoviqit e cila quhet “Srbija, Demokracia”, tash do të quhet “Iniciativa Qytetare-PSD-Oliver Ivanoviq”.

Kthehu mbrapa

Shto koment