Njoftim mortor

24.02.2018 (komentet: 0)

Të nderuar bahshkëshatar, miq dashamirë!

Me keqardhje ju njoftojmë se sot në moshën 99 vjeçare ndrroi jetë hoxha ynë i dashur dhe shumë i rrespektuar Mulla Rifat Haliti.

 

Varrimi i të ndjerit bëhet nesra me daten 25 02 2018 me namaz të içindisë në varrezat e qytetit në Gjilan.

Familjes të afërmëve , miqve dhe pasardhësve të tij ju shprehim ngushllime, 

Zoti na bëftë bashk në xhenet.

stafi:

kokaj.net

Kthehu mbrapa

Shto koment