Ndrroi jete Zijadin (Sabri) Behluli nga fshati Kokaj

12.09.2013 (komentet: 0)

24 janar 1961-12 shtator 2013

Sot në moshën 52 vjeqare ndrroi jetë Zijadin (Sabri) Behluli nga fshati Kokaj me punë të përkohshme në Zvicërr

 

Të nderuar, miq, dashamirw, bashkëfshatarë tw fshatit Kokaj, me keqardhje të madhe ju njoftoj se sot në ora 9 e 20 minuta në moshën 52 vjeqare ka ndrru jetë Zijadin (Sabri) Bahluli, nga fshati i Kokaj, me punë të përkohshme në Zvicërr. Familjarëvë , të afërmëve dhe të gjithëve  në meër të www.kokaj.net Ju shprehi ngushllimet më të sinqerta, zoti e shpërbleft me xhenet, ndërsa të afërmëve, familjarëve  durim. Varrimi i të ndjerit bëhet ditën e nesërme më 13 shtator,  në kohën e namazit të iqindisë ne Gjilan.

Kthehu mbrapa

Shto koment