Ndrroi jetë Agush (Mehmet) Ismalili (1947)

22.01.2016 (komentet: 0)

Bashkëfshatarë, vllezër, motra miqë e dashamirë, me keqëardhje dhe dhimbje të madhe ju njoftoj se sot nga një sëmundje e rëndë ndrroi jetë Agush (Mehmet) Ismaili (1947), varrimi i të ndjerit bëhet me namazin e içindisë në vendlindjen e tij në Kokaj.

Familjes, miqëve dhe dashamirëve iu shpehim nugshllime , ndërsa të ndjerin zoti e shpërbleftë me xhenet

Kthehu mbrapa

Shto koment