Marshi për veriun organizohet nesër

19.12.2012 (komentet: 0)

Studentët e Universitetit të Prishtinës dhe nxënësit e shkollave të mesme, nesër do të organizojnë një marsh për veriun

Marshi do të organizohet për të treguar gatishmërinë e të rinjve në Kosovë për t'u angazhuar për gjendjen që mbretëron në veriun e Kosovës.

Sipas përfaqësuesve të këtij marshi, nesër duke filluar në ora 13:00, studentët dhe nxënësit e shkollave të mesme do të nisin marshin nga konviktet e studentëve për t'u ndalur më pas përballë ndërtesës së qeverisë. 

Marshi thuhet se do të zgjas për rreth dy orë. 

Kthehu mbrapa

Shto koment