54 vjet burgim, të akuzuarve në Rastin “Bllaca 2”

17.12.2012 (komentet: 0)

Gjykata e Qarkut në Prishtinë ka dënuar sot Sadik Abazin me 12 vjet burg, Driton Hajdarin me 7 vjet Burg, Bekim Sylën 12 vjet, Shaban Sylën 8 vjet dhe Shpresim Ukën 15 vjet, të gjithë këta të përfshirë ne rastin “Bllaca 2”.


  Gjykata e Qarkut në Prishtinë ka dënuar sot Sadik Abazin me 12 vjet burg, Driton Hajdarin me 7 vjet Burg, Bekim Sylën 12 vjet, Shaban Sylën 8 vjet dhe Shpresim Ukën 15 vjet, të gjithë këta të përfshirë ne rastin “Bllaca 2”.
Aktvendimi është shpallur pavarësisht se në seancë munguan 3 nga 5 të akuzuarit

Kthehu mbrapa

Shto koment