Windows Xp nuk do të mbështet më!

04.04.2014 (komentet: 0)

Windows Xp , mbarimi mbështetjes do bëhet që nga Data 8 Prill , nëse ju dëshironi që Kompjuteri juaj të punoj pa asnjë problem duhet bërë Windows i Ri dhe atëhere kompjuteri juaj do të jetë më i sigurt.


Nëse ju vazhdoni të përdorni Windows XP pas mbarimit të mbështetjes, kompjuteri juaj duhet punoj ende, por ai do të bëhet pesë herë më i rrezikuar nga rreziqet e sigurisë dhe viruseve. Dhe sa më shumë software dhe prodhuesit e hardware vazhdojnë të zgjedhin për versionet më të reja të Windows, një numër më i madh i programeve dhe pajisjeve, si kamera dhe printera nuk do të punojë me në Windows XP.  
Windows XP është 12 vjeç i vjetër. Është tipike për t'i dhënë fund shërbimit për software si ajo merr të vjetër dhe teknologji evolon. Shumica prej nesh kanë zëvendësuar telefonat celularë dhe madje edhe makinat tona gjatë 12 viteve të fundit - tani është koha për të zëvendësuar Windows XP kompjuterin tuaj me një PC të ri. Ose ju mund të kontrolloni për të parë nëse Windows XP kompjuteri juaj mund të kandidojë Windows të ri. /Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment