Samsung lanson orën e saj të parë të "mençur".

04.09.2013 (komentet: 0)

Pas shumë muaj me thashetheme, Smasung lansoj sot ne mbrëmje orën e parë te mençur, në Berlin të Gjermanisë. Kjo mori emrin Galaxy Gear. Samsung pret qe deri ne vitin 2018 do ti shet 36 milion ora të mençura. Pritet që edhe Apple do ta lansoj një orë të mençur menjeher mas Samsung-ut. Në lansimin e orës së mençur, u landua edhe një telefon mobil "Galaxy Note 3" dhe "Galaxy Note 10.1". Galaxy Gear ka nje ekran prej 1,63 inch të madh. Nuk mund të thirresh me anë te orës, por është një pajisje shtesë e telfonave mobil. Mund ta konektosh telefonin mobil dhe orën e mençur me anë të Bluetooth. Me anë te orës se mençur, mund të ju pergjigjesh thirrjeve, pa e kapur telefonin mobil ne dorë. Po ashtu ka edhe funksione te tjera siç janë: shikimi orës, motit, muzikat etj. Pergaditi: Miran Z. Për ndonjë gabim ju lutem na kontaktoni.

Kthehu mbrapa

Shto koment