Pensionohet Windovs messenger

15.11.2012 (komentet: 0)

Kompania Microsoft planifikon të heqë dorë nga shërbimi Windows Live Messenger në favor të Skype-it.

 

Disa burime të besueshme pohojnë se Messenger-i do të ‘pensionohet’ gjatë muajve të ardhshëm, dhe se funksionaliteti i tij është integruar në Skype, të cilin Microsofti e ka blerë vitin e kaluar për 8.5 miliardë dollarë. 
Microsofti së shpejti, edhe zyrtarisht, do të shpall ‘pensionimin’ e Messenger-it
Në kuadër të përgatitjeve, kompania është duke i lidh profilet e Skype-it me atë të Microsoft-it. 
Shfrytëzuesit e Skype 6.0 për Mac dhe Windows, tani kanë opsion të lajmërohen duke shfrytëzuar të dhënat për profilet e Microsofti-it apo të Facebook-ut
Zyrtarët e kompanisë ende nuk i kanë komentuar këto supozime.

Kthehu mbrapa

Shto koment