Motorola me model të ri të telefonit me 13 maj?

01.05.2014 (komentet: 0)

Motorola e ka caktuar datën 13 maj si kohën për prezantimin e modelit të ri të telefonit të saj në Android.

Motorola me model të ri të telefonit me 13 maj?

Ngjarja është caktuar të mbahet në Londër, ndërsa Motorola ka thënë se modeli i saj i ri i telefonit do të jetë i qëndrueshëm, dhe me kosto e cila do të jetë e përballueshme për të gjithë.

Modelet e rejta të Motorolas, si Moto X dhe Moto G, ishin lansuar në gusht dhe nëntor, respektivisht, ndërsa thashethemet e fundit sugjerojnë se kësaj radhe bëhet fjalë për versionin e ri Moto X+1, i cili do të shquhet për mbështjellësin e lëkurës.

Megjithatë, ende nuk dihet nëse përfundimisht do të jetë Moto X+1 apo modeli edhe më i hollë, Moto E, i cili është përfolur shumë kohëve të fundit. 

Kthehu mbrapa

Shto koment