Makinat më të shitura në vitin 2012

18.12.2012 (komentet: 0)

Edhe pse tregu i makinave është i lidhur me ecurinë e ekonomisë, disa kompani të cilat merren me shitjen e automjeteve vazhdojnë të kenë shitje të mira në treg.

Telegraph.co.uk paraqet një listë me dhjetë nga modelet më të shitura gjatë vitit 2012 ku Volkswageni dhe Fordi vazhdojnë të dominojnë tregun e makinave në Evropë. 

 

1. Ford Fiesta per 2012 ka shitur 104,288 makina

2. Vauxhall Corsa 84,924 makina te shitura

3. Ford Focus 77,850 makina të shitura

4. Volkswagen Golf 59,465 makina

5. Vauxhall Astra 57,911 makina

6. Nissan Qashqai 42,835 makina

7. BMW Seria 3, 41,340 makina të shitura

8. Volkswagen Polo 39,401 makina

9. Mercedes-Benz C-class 35,328 makina

10. BMW 31,292 makina

Kthehu mbrapa

Shto koment