iPhone 5 nuk do të jetë si iPhone 4S

02.03.2012 (komentet: 0)

iPhone 5 është i gatshëm për të hyrë në prodhim, pohojnë burime të faqes 9to5Mac, nga kompania Foxconn.

iPhone 5 është i gatshëm për të hyrë në prodhim, pohojnë burime të faqes 9to5Mac, nga kompania Foxconn.

Sipas tyre, thuhet se ekzistojnë disa lloje të prototipave, që dallohen në mes veti, dhe ende nuk dihet se cili do të jetë modeli i iPhone.

Ajo çka është e përbashkët për të gjitha këto modele është se ekrani do të jetë më i madh se 4 inç, prodhohet nga LG, është simetrik, gjegjësisht nuk do të jetë në formë "loti" siç edhe kishin parashikuar se do të dukej 4S.

Nëse këto informacione janë të sakta, atherë iPhone 5 pritet të paraqitet në treg në konferencën WWDC në qershor.

Kthehu mbrapa

Shto koment