Instagram së shpejti do t'i shes fotot tuaja!

27.12.2012 (komentet: 0)

Në mes të janarit, fotot që ju i postoni në Instagram do të përdoren si marketing - pa u paguar për të!

 

Përveç kësaj, disa ndryshime të tjera, duke përfshirë:
* Është reklamë - por kjo nuk do të njihet si reklamë.
* Instagram tashmë mund ti shpërndaj informacionet e tuaja me Facebook-un dhe me partneret e tjerë, pa të pyetur ty fare.

Mund të lexoni pjesën tjetër të udhëzimeve në këtë web-site:
http://instagram.com/about/legal/terms/updated/

Në prill të këti viti (2012) Facebook-u bleu Instagram-in, dhe udhëzimet e reja i jep Facebook-ut qasje në shumë informacione (fotografi) që i keni postuar në Instagram.

Çfarë mendoni ju? Diskutoni në komentet më poshtë

Kthehu mbrapa

Shto koment