Google freskon aplikacionin Search, fotot dhe videot ngarkohen me zë

20.03.2014 (komentet: 0)

Google e ka freskuar aplikacionin e saj mobil Google Search për sistemin operativ Android, në të cilin ka shtuar disa funksione të reja.

Në versionin e ri të aplikacionit, tani mund të bëhen foto dhe video përmes komandës me zë.

Duke thënë ‘OK Google’ e më pas ‘take a photo’ apo ‘take a video’, ju do t’i mundësoni aplikacionit të Google Search që ta lëshojë kamerën apo aparatin për fotografi, dhe më pas të vendosni se cilin prej dy funksioneve do ta lëshoni.

Version më i ri i aplikacionit Google Search tashmë është në dispozicion për shkarkim nga Google Play Store. 

Kthehu mbrapa

Shto koment