Facebook 60 milionë dollarë për blerjen e Titan Aerospace

04.03.2014 (komentet: 0)

Facebook deshiron që te paguaj 60 milionë dollarë pë blerjen e Titan Aerospace

Facebook është i gatshëm të ofrojë 60 milionë dollarë për blerjen e Titan Aerospace, që si pikë të fortë prodhimi ka avionët e telekomanduar, të ushqyer me energji diellore. 

Synimi i kompanisë së Menlo Park është të shfrytëzojë dronët për të mbështetur projektin e saj Internet.org dhe të çojë sistemet e komunikimit wireless në vendet në zhvillim.
Projekti është i ngjashëm me atë të Google me topat aerostatikë

/I.Behluli/

Kthehu mbrapa

Shto koment