Deshironi ta bëni telefonin tuaj një fotoaparat profesional? Ja ku është zgjidhja!

05.09.2013 (komentet: 0)

Sony ka lansuar kamerat Lens Style Camera DSC-QX10 dhe DSC-QX100. Kjo është një kamerë të cilen ja bashkangjitni celularit. Kjo kamerë jo veç që ju bashkangjitet celulareve Sony, por mund te bashkangjitet edhe me celular te tjerë siç janë: iPhone, Android-celularët... DSC-QX10 është varianti më i lirë. Ka 18,2 megapiksel. Kurse DSC-QX100 është varianti me i mirë por ka një çmim pak më të fryer se aj QX10. Ka 20,2 megapiksel, dhe pajisje të tjera që e bëjnë fotografin më të plotë dhe më të bukur. Te dy modelat mund t'i bleni në fund të mujit shtatorit. Ku çmimi per modelin QX10 është 225 euro dhe per modelin QX100 çmimi është 460 euro. Keto çmime jan përafersisht të sakta. 

Kthehu mbrapa

Shto koment