Teknologjia

Në shkollën “ Abaz Ajeti” PREZANTOHET GARA E FOTOGRAFISË WIKI LOVES MONUMENTS

Trashëgimia kulturore është një pjesë e rëndësishme e dijes që Wikipedia mbledh dhe shpërndan. Një imazh vlen sa një  mijë fjalë, në çdo gjuhë në të njëjtën kohë, dhe entuziastët mund të (ri)zbulojnë rëndësinë kulturore, historike, apo arkitektonike të rrethinës së tyre përmes fotografive.

Ejani dhe mësoni më shumë për garën përmes preznatimit që do të mbahet në :
– Gjilan, Shkolla MU “Abaz Ajeti”, e mërkurë, 21 shtator ora 18:00

 

 

Më shumë...