Sonte Moyes vs Mourinhno

26.08.2013 (komentet: 0)

Në kuadër të javës së dytë të Prmeier League, David Moyes dhe Jose Mourinho matin forcat në Old Traford.

Kampioni aktual kundër kandidatit dhe skuadrës më të frikshme në Prmeier League.

Kjo ndeshje do të jetë e veqant pasi për her të parë Moyes e Mourinho ndeshen mes veti pas vitit 2007.

Takimi fillon në ora 21h00.

Përgaditi Lulzim Ademi.

Kthehu mbrapa

Shto koment