Serbët në Vukovar: "Kosova është zemra e Serbisë"

24.08.2013 (komentet: 0)

Basketbollistet e Serbisë kanë qenë të përkrahura gjat gjith kohës nga nji numër rreth 200 simpatizuesëve të cilët në mes të tjerash kanë brohoritë , 'Serbia , Serbia', Nuk e japim kosovën ", " Kosova është zemra e Serbisë' ...

 

Basketbollistet e reprezentacionit të Serbisë deri në 18 vjeq kan fituar kundër Rusisë 72 -62 , dhe arriten në gjysëm finale të Kampionatit evropian i cili zhvillohet në Vukovar të Kroacisë. Lojtarët serbe të basketbollit kan pasur mbështetje të fortë nga rreth 200 tifozë të cilët brohoritnin, ndër të tjera, 'Serbia, Serbia', “ Nuk e japim Kosovën "," Kosova është zemra e Serbisë' ...shkruan Večernji list.

Në sallë ishin 30 tifozë kroatë, por ata e lanë sallën gjatë qerekut të tretë të lojës.

Serbia do të luajë finale kundër Francez e cila mposhti Turqinë 73-42.

Ismet Azizi

Kthehu mbrapa

Shto koment