RONALDO: MUND T’I BËHEM VËLLA MUSLIMAN OZILIT

15.04.2013 (komentet: 0)

Futbollisti më i mirë i Real Madridit i cili është në formë të jashtëzakonshme Cristiano Ronaldo kohët e fundit shpesh është duke folur rreth Islamit.

" Besimi fetarë  nuk duhet t’i ndajë miqësitë  dhe të zhvilloj  luftëra, Zoti  krijoi fenë për të na bashkuar në një bashkësi të përbashkët. Unë jam i besimit të krishterë, por përsonalisht  konfirmoj se feja e Ozilit  është më e bukur. Nuk e kam ditur  se muslimanët janë aq të ndershëm dhe të sinqertë si Ozili.

Dua që zoti  të më ndihmon dhe të më  kthen në rrugë dhe besim të  vërtetë, tani për tani nuk di, ndoshta do t’i bëhem  vëlla musliman Ozilit  ",tha Ronaldo transmetojnë  gazetat e   përditshme sarajevase.

Kthehu mbrapa

Shto koment