Paspal: I gatshëm t'i shtrëngoj duart me Vokrrin!

11.07.2012 (komentet: 0)

Ditëtëve të fundit kemi qenë dëshmitarë takimit dhe të shtrëngimit të duarëv në mes ish presidentit Boris Tadic dhe Hashim Thaçit. Nga politika niset gjithëherë gjithqka, ky gjest do të mund të ishte dhe ofrimi në mes të sportistëve kosovarë dhe atyre serb.

"Nuk do të komentoj takiminTadiq dhe Thaçi, megjithatë është i nivelit të lartë të politikës."

Në pytjen se a do të shtrëngonte duart me Fadil vokkrin, si përfaqësues i spotistëve të Kosovës?

Do ta bëjë këtë pse jo. Fadil Vokrrin e  vlerësojë si një lojtar të madh, unë nuk e njoh atë personalisht, linja e sportit është një gjë e veqant ndërsa politika tjetër. Jam munduar gjithmonë të jem i ndarë nga politika aktuale, e cila është tani çfarë është e nesra ndryshe, - tha Paspalj për portalin Alo.

Zharko Paspalj është basketbollist i njohur i shtetit të dikurshëm jugosllav, një nga lojtarët më të mirë të basketbollit evropian, fitues i shumë medaleve. Aktualisht është nënkryetar i Komitetit Olimpik të Serbisë.

/Kokajpress/

Kthehu mbrapa

Shto koment