Pas blerjes së Dritës nga “Valoni GMBH”, gjërat janë duke shkuar shumë mirë dhe ka përmirësime në motivin dhe atmosferën e lojtarëve, ka thënë Murseli.

Ai gjithashtu ka folur edhe për përforcimet e bëra, planet për sezonin 2016/17, marrëdhëniet me tifozët, përkatësisht Intelektualët etj.

Për më tepër ndiqni Video Intervistën me Zëdhënësin e Dritës, z. Gentrit Murseli. /Gazeta Liria/