Meha ftohet në ekipin e Juras

22.12.2013 (komentet: 0)

Gjendjen kaotike politike në Kosove dhe procesest e tjera që po e rendojnë vendin atje po e zbusin Kosovarët me talentin e tyre ne sport, por vetem jashtë kufijve të Kosovës.

Regjoni  Francez  i Juras në futboll organizon një turin në të cilin luan edhe Ylli Meha.

Meha është ftuar nga trajneri i skuadrës.

Në kohët e fundit shume sportist tanë po shkelqejnë në Evropë, pse Meha të mos jetë pjesë e listës së atyrë që synojnë avancimin,kultivimn,progresin personl por edhe të Kosovës në garat Evropiane.

Punar nga Lulzim Ademi.

 

Kthehu mbrapa

Shto koment