Lulzim Ademi : I qojë selam LDK-s, shpëtone sportin Gjilanas

06.10.2013 (komentet: 0)

Lulzim Ademi i njohur për reagimet e ti në sport dhe së fundi edhe në politik, ka folur sërish për gjendjen në sportin Gjilanas.

Ai tha se me vëmendje po e shikon situaten politike në Kosovë para zgjedhjeve të 3 nentorit.

Ai tha se shpresa për sportin Gjilanas është LDK dhe kandidati Lutfi Haziri.

"Gjilani është vend i rinis, vend i shpresës dhe qerdhe për sportin Kosovar.

Shpresojë në ndryshimin e gjendjes në sportin Gjilanas. Shpresat i kemi te Lutfi Haziri dhe LDK-ja.

Kthehu mbrapa

Shto koment