Legjendat e United synojnë ta blejnë klubin

27.03.2014 (komentet: 0)

Sipas raporteve të fundit David Beckham, Paul Scholes, Ryan Gigs, Nicky Butt dhe vëllezërit Neville janë duke hulumtuar mundësinë për të blerë klubin e ‘Djajëve të Kuq’.

Beckham do të bëjnë një marrëveshje me klasën e famshme të viteve 92’ që tu merret nga klubi nga kontrolli aktual i familjes Galzer.
Tridhjetë e tetë vjeçari, tanimë ka hapur Akademinë në Londër;n lindore që nga viti 2005. 

Kthehu mbrapa

Shto koment