Kosovarët e akademis Psdc Dole të pa fat humbin në finale.

09.05.2013 (komentet: 0)

Skuadra e akademis Franceze Psdc Dole ka shpresuar ta fitojë turnirin e organizuar nga komuna Franceze Dole.

Shpresa e kësaj akademis Dole për ta fituar këtë turnir nuk u bë realitet, e gjithë shpresa e ekipit   ishte te Amir Ademi e Endit Sollova që luajnë për ekipin U 13.

Në fakt kjo skuadër është mboshtur në finale në derbin e qytetit kundër Psdc Dole 2, me rezultat 2-1, në finale Endrit Sollova shënoi nga penalltia golin e nderit për skuadren e tijë.

Përceq Amir Ademit, Endrit Solloves që i përkasin kataegoris U 13, kishte edhe tjerë lojtar Kosovar ishin pjesë e rëndsishme e këtijë  turniri sportiv,  bëhet fjale pë Laurent Sadikun që huhmbi finalen e kategoris u 11 pas ekzekutimit të penalltive. Vëllau i tijë Lorian Sadiku bashkë me Fikret Tahirin patën parqitje të mira për ekipet e tyre. Përveq kataegoris U13  dheU11,edhe kategorit tjera kishin lojtarë nga shteti ynë i dashur Kosova, një veqori tjetër në këtë turnir ishte edhe debutimi i  Edi Musaj,dhe e  Ilir Kelemendiit. 

Edi Musaj u shpall lojatri kryesor në skuadren e tije U 7.

Përagaditi Lulzim Ademi.

Kthehu mbrapa

Shto koment