KAMPION NË BOKS, TANI KAMPION NË NAMAZ

03.01.2015 (komentet: 0)

 Ish kampioni europian në boks, Luan Krasniqi fali namazin e xhumasë në një xhami në Malmö të Suedisë dhe u prit në mënyrë vëllazërore nga besimtarët shqiptar atje.
 

Agim Gashi 
Ai u tha Vëllezërve shqiptarë atje se kemi një fe madhështore dhe se ai që nuk i a di vleren kësaj feje, ai se di as çfar është familja as morali as indentiteti Shqiptarë.
Po ashtu i ka njoftuar që ka muaj që fal 5 kohët namaz me rregull.

Kthehu mbrapa

Shto koment