Hapet kalimtari dimror i transferimeve

01.01.2014 (komentet: 0)

Sot me 1 janar është hapur afati kalimtar i transfieimeve.

Gjatë këtij muaji skuadrat kanë mundësi të bëjë transferimeve.

Afati kalimtar dimror fillon me 1 janar 2014, dhe zgjatë deri më 31 janar 2014.

Punoi Lulzim Ademi.

Kthehu mbrapa

Shto koment