Gani Geci për kokaj.net: Sporti Kosovar nuk është kërka.

17.04.2013 (komentet: 0)

Ish deputeti i LDD-s në Kuvendin e Kosovës, Gani Geci thot se gjendje në sportin Kosovar nuk është e mirë.

Edhe pse zakonisht Gani Geci, për opinonin publik flet për gjendjen politike në Kosovë, ai nuk e refuzoi ftesen e gazetës tonë për të dhënë një mendim të shkurtërt për rolin e politikës, apo Ministris të Kulturës në rritjen e Sportit Kosovar.

Ai tha se Ministria e Kulturës nuk po punon sa duhet në mbrojtjen e sportistave që na kan zbardhur, dhe po na zbardhin fytyrat tona, si Malinda Kelemdi që po shkëlqen në arenën ndërkombëtare.

Gani Geci flet shkurtimisht dhe eksuzivisht për gazetën kokaj.net.

"Punët në Sport i kemi si në politikë, investimet mungojnë dhe jam shumë i shqetësuar për një sportiste si Majlinda Kelmendi që ka kërcënuar organet e qeveris se nëse nuk ka ndihm nga shteti ajo do ta përfaqsojë ndonjë tjetër shtet në arenat ndërkombëtare.

Kjo është gjendja në Sportin tonë, shpresojë të ndryshojnë gjërat.

Kosova ka shumë talent, dhe mendoj se roli i politikës duhet të jetë më aktiv, në rregullimin e gjendjes në sportin Kosovar"

Përgaditi: Lulzim Ademi.

Kthehu mbrapa

Shto koment