Dushica: Kb Drita gjithmon në zemren time

18.07.2013 (komentet: 0)

Adem Dushica njihet si një nga basketbollistet më të dashur nga Intelektualet e Drites.

Ish Kapiteni i Drites flet ekssluzivisht për kokaj.net.

Dushica flet për gjendjen në basketbollin Kosovar, për synimet e Driites këtë sezon, por nuk harroi ta përmend as dashurin që ka për këtë skuadër.

KOKAJ.NET: I nderuar tani po pushoni, pasiqë kampjonati ka përfunduar, e ndjeni vetët të lodhur nga sezoni që e lamë pas ?

Dushica: Jo asapk nuk e ndjej vetën të lodhur, ka qenë një sezon me probleme për Kb Driten.

Ne synimin që e patëm e arritem, mbijetesa ka qenë synimi i klubit, andaj ndihem i lumtur që objektivi është arritur” .

KOKAJ.NET: Kjo po i bie që po fleni rahat para fillimit të këtij sezoni ?

Dushica:“ Jo, tashmë është një situat tjetër në klub. Nëse më pyetni se a ndihem më rahat për gjencdjen e krijuar në klub pas disa transferime atëherë përgjihja ime është po. Jam i pregaditur në mënyrë psiqike dhe fizikë për sezonin që pritet të startojë, shpresoj seedhe këtë her objektivat e Kb Drites do të përmbushen.”

KOKAJ.NET: Qka është ka zihet në Kb Drita ? Jeni të kënaqu me transferet e arritura ?

Dushica:“ Për dallim nga sezoni i fundit gjendja në ekip në aspektin financiar duket më e mirë.

Klubi ka filluar të angazhohet, Drejtori i klubit bashkë me Arben Bislimin kanë arritur marveshje me katët lojatrë që vijnë mga Amerika. Arrdhja e transferve është shtytje për ne, klubin, dhe tifozët”.

” Cilat janë synimet e Kb Drites për këtë sezon  ?

Dushica:“ Objektivi ynë i parë është ti kthejmë Intelektualet në shkallët e Palestrës. Kb Drita dëshiroin ti diton ndeshjet. Kërkojmë që ti knaqim tifozët. Shpresojë që të përfundojmë në mesin e katër ekpeve më të mira në basketbollin Kosovar”.

KOKAJ.NET: I nderuar, dihet që për një periudhë të shkurtërt keni qenë në Afganistan, sa ju ka munguar Kb Drita gjatë asaj kohe ?

Dushica:“ Më ka munguar shumë. Ka qenë e vështirë për mua të bragtis klubin, por ja që jeta është e tillë.

Por gjatë asaj kohe Drita ka qenë pjes e zemres time, Drita do të jetë përgithmonë pjes e e zemres time.

Ne i kemi shumë borxh basketbollit Kosovar, tifozve Gjilanas. Po pres ditë më të mira në basketbollin tonë.

Shpreojë dhe besoj që ky sport do të ec përpara sepse thjeshtë e meriton”.

Përgaditi: Lulzim Ademi.Kthehu mbrapa

Shto koment