Barcelona pa Messin si pula pa kry.

29.08.2013 (komentet: 0)

Defenitivisht Lionel Messi është truri i Barcelones.

Barcelona është një super-skuadër por vetëm aëherë kur Lionel Messi është në fushë.

Mungesa e Argjetinasit në dy ndeshjet e fundit u vërejtur shumë te skuadra Katalonase.

Barca nuk e kishte ritmin,bukurin dhe stlilin e sajë të lojës.

Ky realitet po i brengos pa mas tifozët Katalonas sepse Barca dalë-ngadalë por sigurt po e humbë lojën e sajë që dikur u fliste shumë për këtë stil artarktiv dhe shembull për një skuadër që synon në mesfushë dhe skuadër të art.

Cka nëse  një ditë lëndohet rëndë Messi ? Si do të jetë Barcelona ?

Përgjigjen jepeni vetë, edhe pse  ajo dihet, Barcelona pa Messin, si pula pa kry.

KUJDES- Ky artikull nuk përmban fyerje, por është e bazuar në realitet.

Përgaditi Lulzim Ademi.

Kthehu mbrapa

Shto koment