Taulanti i lindur për humor

25.03.2014 (komentet: 0)

Prishtinasi Taulant Mjeku i lindur për humor, talentin e ti ai e ka filluar ta shpreh përmes rrjetit social Facebook dhe Youtube nga ku ka marrur shumë përkrahje pozitive.

Inspirimin për humor e merr nga ngjarjetë dhe ndodhit e përditshme të zakonshme , qka ndikon që humori i ti të jetë edhe më i pëlqyeshëm.

“Përkrahjet që i kam marr nga simpatizuesit e mi më kan inspiruar që të punoj më shumë . Kam shumë kritika pozitive dhe ndihem shumë i knaqur që numri i adhuruesëve te mi po rritet, shfrytezoi rastin t’i falenderoj të gjithë. Kesaj vere mendoj të dal me projekte të reja punë më profesonale  “tha Taulanti për Kosovalbaner.com

Në vazhdim shiko dy video të zakonshme të Taulantit të shfaqura në facebook.

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment