TARABUKA BAND DJ STAR I FEEL LOVE ORIENTAL ME KLIP TË RI!

28.01.2014 (komentet: 0)

Tarabuka Band Dj Star u feel love, ëshë klipi më i ri që tashmë tre djelmosha nga Gjilani kan lancuar në kanalin zyrtare në youtube dhe nëpër televizione shqiptare.

 

 

 

Grupi Tarabuka Band Dhe Dj Star është i përbër prej 3 djelmoshave të ri të cilët jan me Tarabuk Ener Gashi me ritem Tarabuk Ardit Uruqi me ritem Tarabuk Dhe Dj Star – Arbresh Salihu. Kur është puna te muzika me tarabuk, aty janë Tarabuka Band , të cilët po krijojnë një zhanër të ri të muzikës elektronike në Kosovë. Ritmet e orientale ata na i sjellin në një formë moderne te percjellura me Tarabuk. Ata kan realizur tash më Videoklipin meë të ri I FEEL LOVE Orinetal Miksimin e këngëve gjatë interpretimit e bën Dj Star të miksuara të muzikës shqipe, angleze, greke, turke.

Këngët të cilat i përshtaten dhe që mund të futën ritme arabe në ato ku ne e shohim të arsyeshme të futen tingujt e tarabukës. Instrumentalin të cilin tashmë këto ditë e kem lancuar jemi të kënaqur me ecurinë se si po shkon klipi që po pëlqehet nga masa dhe kjo na gëzon sepse ne jem për publikun për të cilit ua servojmë keto instrumentale. Mbetet që ata ti vlersojnë dhe që gjer tash është vlersuar dhe është pritur mirë nga ana e tyre. I feel love ka një spot interesant ku i gjith spoti është bërë në një kllab nate në Gjilan në Meteor Club. Sëbashku me Video Art ku me ekipin e tyre kemi bërë një punë shumë të mirë dhe kem arritur që të del në fund një produket i mirë dhe mjaft interesant pasi dhe vet kënga është e kombinuar me muzikë House Orientale dhe me disa elemente Turke gjë që ka prekur të gjitha shtresat e muzikës të cilet e kan gjetur veten tek kjo.

I feel love oriental nuk do të jetë instrumentala e parë e realizuar nga ne pasi projkete të tjera janë në përfundim e sipër pasi sëbashku treshja jonë jemi duke u konsultuar për ta lansuar instrumentalen pas disa muajeve të gjitha keto instrumentale i realizon Overlord një djalosh mjaft amicioz dhe mjaft punëtor dhe i njohur për publikun që kem gjetë një përkraheje dhe një gjuhë të përbashket të punës gjë kjo po vrehet në punën që po e bëjmë me të . Vlenë të përmendet që në këtë instrumental që është punuar kemi bashkëpunuar me një ekip të madh për realizimin e kësaj kënge ku duhet përmendet dhe një mjeshtër i veglës muzikore të qiftelisë e që te ne ka egzekutuar me një instrument turk me “saz” Afrim Leka që dhe ai me ngjyrën që i ka dhënë këngës është kompletuar dhe me shumë duke e falemderuar për bashkpunimin me ne. Grupi funksionon shumë mirë. Pothuajse gjatë gjithë javës mbajnë prova të ndryshme rreth miksimit të këngëve, por edhe krijimit të këngëve të ndryshme që do t’i krijojnë në të ardhmen qeë repertuari të mos jetë i njejtë me atë që qka ne i servojmë të pranishmeve gjatë ndejave nëpër të cilat jem Tarabuka Band Dj Star tash më do te jenë pjesë e festivaleve ku do të jem pjesë e një festivali mjaft moderrne një festival me përmasa të mdhaja që mbledh artistët nga e gjithë treva shqiptare ku pa dyshim që edhe ne do te jemi pjesë e këtij se kur do te jetë pas një muaji do te bëhet publike Tarabuka Band shum shpejt do të kthehet me një projekt tarabuka shoë në një radio lokale që do te kenë mundesi dëgjuesit dhe adhuruesit e Tarabukës dhe këtij zhandrri muzikor ta përjetojnë me ne.

Sa u perket planeve shum shpejt ne do të jemi me projekte të reja muzikore që do ti lansojmë në tregun kosovarë dhe me gjerë....

Kliko klipin

Kthehu mbrapa

Shto koment