“Suus” e Ronës, në “Voice of Ukraine”

03.04.2014 (komentet: 0)

Kënga “Suus”, e Rona Nishliut ende vazhdon të jehojë nëpër skenat e shumë vendeve evropiane.

Këngëtarja kosovare la të hapur miliona teleshikues anekënd botës me zërin dhe interpretimin e saj në Evrovizionin e vitit 2012 dhe arriti të rreshtohet e katërta në renditjen përfundimtare.

Edhe pse kanë kaluar dy vite, kënga ende kujtohet nga shumë yje në ngritje të muzikës, edhe jashtë kufijve shqiptarë.

Kështu, këngëtarja e re ukrainase Galina Konax në konkurrimin e saj në spektaklin ‘Voice of Ukraine’ ka interpretuar këngën e Ronës, ndërsa publiku janë mahnitur me këtë këngë. 

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment