Stresi: Kresha është i djegur në Tiranë, unë vendosi kush këndon e kush jo

18.05.2014 (komentet: 0)

Si duket do të vazhdojë ‘armiqësia’ ndërmjet Stresit dhe MC Kreshës, së paku në nivel mediatik dhe në atë artistik.

Si duket do të vazhdojë ‘armiqësia’ ndërmjet Stresit dhe MC Kreshës, së paku në nivel mediatik dhe në atë artistik. Emisioni Prive ka bërë një intervistë me reperin nga Shqipëria në ditën kur ai erdhi në Prishtinë që ta takonte reperin mitrovicas.

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment