Selena dhe Bieber planifikojnë martesë

30.03.2014 (komentet: 0)

Këngëtarja dhe aktorja Selena Gomez si dhe Justin Bieber thuhet se po mendojnë për martesë, ndërsa kanë folur edhe për fëmi – ata mendojnë se janë si Romeo dhe Juliet.

- Aq më shumë që i ndajnë, ata aq më shumë duan të jenë bashkë. Që kur u pajtuan ata duhen edhe më shumë, thonë burime të afërta me çiftin. Nëna e Selenës nuk është aspak e kënaqur që vajza e saj është përsëri me Bieber. - Në rast se martohen ajo do të sëmuret, ajo bëri gjithçka që ata dy most ë jenë bashkë. 

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment