Miliarderi 81 vjeçar e konsideron Kim Kardashian si të mërzitshme

01.03.2014 (komentet: 0)

Ai e konsideroi 33-vjeçaren “si të mërzitshme” dhe një partnere “aspak të këndshme, ndërsa asnjëherë nuk respektoi programin që kishim përcaktuar për ballon”.

Një miliarder i moshuar ka paguar 500 mijë dollarë për të pasur si shoqëruese Kim Kardashian në një ballo të famshme të përvitshme që mbahet në Vjenë.

Megjithatë, 81-vjeçari Richar Lugner nuk do t’ia rekomandonte të njëjtën përvojë askujt tjetër.

Ai e konsideroi 33-vjeçaren “si të mërzitshme” dhe një partnere “aspak të këndshme, ndërsa asnjëherë nuk respektoi programin që kishim përcaktuar për ballon”. 

Pergaditi: Isa Ajeti

Kthehu mbrapa

Shto koment