Lyrical Son Përgatitet Për Dasëm

01.04.2014 (komentet: 0)

Njëri ndër emrat më të suksesshëm të rep skenës sonë Lyrical Son është duke menduar që në jetën e tij personale të bëjnë një hap më tej.

Ndonëse jo shumë kohë më parë në një intervistë, Festimi ka treguar për jetën e tij private dhe lidhjen e shëndosh që ka me të përzgjedhurën e tij, tani burime të gazetës bëjnë me dije se rep artisti është duke u përgatitur për martesë. 

Sipas burimeve Lyrical Soon e babai i tij janë parë duke shikuar e duke bërë përzgjedhje për sallë dasmash. Ndonëse tek ne është bërë zakon që caktimi i datave për këto vente të bëhet edhe një vit më parë, ndoshta rep artistit vetëm edhe kjo verë i mbetet si beqar.

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment