Keli: “Në Këngët E Mia Më Pëlqen Të Trajtoj Tema Aktuale”

03.03.2014 (komentet: 0)

Shumë i dashur për publikun, Keli vjen në këtë intervistë ekskluzive për teksteshqip.com dhe flet për projektin e tij të ri. Gjatë këtyre muajve, të gjithë këngëtarët përgatisin hitet për sezonin e verës dhe Keli e ka gati këngën ritmike që pritet ta realizojë me videoklip në bashkëpunim me MaxProduction.

Shumë i dashur për publikun, Keli vjen në këtë intervistë ekskluzive për teksteshqip.com dhe flet për projektin e tij të ri. Gjatë këtyre muajve, të gjithë këngëtarët përgatisin hitet për sezonin e verës dhe Keli e ka gati këngën ritmike që pritet ta realizojë me videoklip në bashkëpunim me MaxProduction. 

Pergaditi: Isa.Ajeti

Kthehu mbrapa

Shto koment