2 Fjalë Për Klipin E Ri “Ushtarin Tem” Nga Cyanide Dhe Vesa

08.03.2014 (komentet: 0)

Reperi shqiptar që vepron në Amerikë, Cyanide, ka publikuar projektin e ri në bashkëpunim me këngëtaren e re nga Gjakova, Vesa Smolica.

 

Kënga titullohet “Ushtarin Tem” dhe është punuar nga Tony Fadd, që në muzikë duket fenomenale.

Tematikën e ka ideuar dhe shkruar Cyanide, kurse kritikat ndaj elitës aktuale shtetërore i vuri në video produksioni EMF Creative.

/I.Ajeti/

Kthehu mbrapa

Shto koment